Ателие за пране, гладене и сушене

Забравете за мръсните дрехи, кърпи, хавлии, спално бельо, олекотени завивки, калъфи за матраци… и други. Ателие Лиди ЛОТОС е насреща! Получавате дрехите и вашия текстил изпрани, изгладени, ароматизирани и пакетирани! Ние знаем това и поради тази причина сме съставили асортимент от услуги и планове ориентирани както за бизнес така и за частни клиенти. Предлагаме както еднократно така и абонаментно пране, гладене и сушене.

Свържете се с Нас на 0896 260 712 или 0899 125 175 , да поговорим за вида на вашата поръчка.

Професионална пералня за пране, гладене и сушене

Можем да ви предложим различни ценови оферти , които да отговарят на вашите възможности и лични изисквания.

Когато заявите пране, гладене и сушене може да разчитате, че ще получите професионално и качествено обслужване. Докато Ние перем, гладим и сушим, Вие може да се фокусирате върху основните си задължения на работно място. Когато ни наемете получавате:

  • Опитен персонал
  • Професионални машини за пране и препарати
  • Качествено обслужване
  • Достъпни цени

Доверете се на нашия екип, а той ще осигури необходимата чистота на Вашето пране!

Частни клиенти

Дрехи: 4,70 лв / кг
Спално бельо 3,70 лв / кг
Хавлии 3,70 лв / кг
Пране и гладене на ризи 5,00 лв / бр

Обикновенна поръчка до 48 часа
Бърза поръчка до 24 часа + 25%
Експресна поръчка до 8 часа + 50%

Бизнес клиенти

ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ

 
Ако сте представител на хотел, къща за гости или ресторант, моля свържете се с нас на 0896 260 712 или 0899 125 175, за изготвяне на оферта.

Други наши услуги

Почистване на прозорци предоставено от почистваща фирма Лиди

Почистване на прозорци

Прозорците вече са мръсни? Нямате време да ги измиете ?

Ние от Почистване Лиди ви предлагаме професионално почистване на прозорци. С нас може да бъдете спокойни, че миенето на прозорци, ще бъде извършено бързо и удобно. Качествени и дълготрайни резултати на достъпни цени.

Обадете ни се на 0896 260 712 или 0899 125 175 и ще получите безплатна оферта за почистване на прозорци и дограма в град Стара Загора и Казанлък.

Чистите прозорци са образец за един добре поддържан дом, което прави впечатление у всеки го. Колкото по-чисти са прозорците, толкова домът е по-светъл. Почистването на прозорците не е желателно да се отлага. Защото колкото повече време минава всички наслоени замърсявания, киселини, мазнини и прах проникват в структурата на стъклото и нанасят поражения, които после трудно могат да бъдат премахнaти.

Професионалното почистване на прозорци е сред най-често търсените услуги в сферата на почистващите услуги. Препоръчваме почистването на прозорци да се извършва поне два пъти в годината. Доверете се на професионалистите в миенето на прозорци. Оставете да изчистим вместо вас, гаранция за качество на изгодни цени.
За почистването на прозорците използваме специализирани препарати,които отстраняват всякакви замърсявания и наслоявания по вашите прозорци, витрини и дограма.

Услугите които предлагаме се извършват от опитен екип с професионална техника и препарати.

Пране на дивани и мека мебел предоставено от почистваща фирма Лиди

Пране на мека мебел

Диванът е едно от предпочитаните места у дома за прекарване на свободното време. Той ни дава уют и комфорт. Всекидневната му употреба обаче води до натрупване на прах и мръсотия дълбоко в тъканите. Прането на мека мебел е от високо значение, ако искате да запазите приятния и хармоничен вид на вашия дом. Изпирането на фотьойлите и диваните е препоръчително да се извършва минимум веднъж годишно. Погрижете се за чистотата и комфорта на вашето семейство.Какво да направите? Изберете услугата пране на мека мебел  и забравете за мръсния диван.

Обадете ни се на 0896 260 712 или 0899 125 175 и ще получите безплатна оферта за безупречно пране на мека мебел в Стара Загора и Казанлък! 

Първо обезпрашаваме дамаската, чрез прахосмукиране.След което третираме петната  с помощта на екстрактор. Екстрактора е машина, с която нанасяме професионален препарат с топла вода под налягане. Тя влиза дълбоко в тъканите и разгражда натрупаната мръсотия.Разтъркваме   повърхността на дамаската за още по ефективно почистване.

Следвашият етап от почистването е изсмукването на вече разградената мръсотия. Изплакваме  меката мебел (зависи от това колко е мръсна дамаската). Почистването с екстракция е предпочитан метод за почистване на мръсотия проникнала дълбоко в тъканите, както и за силно замърсени повърхности. Вашата мека мебел, ще бъде като нова. Крайният резултат ще Ви удовлетвори напълно!

След изпирането на меката мебел , повърхността на третирания участък ще остане леко влажна.Скоростта на изсъхване зависи  най-вече от вида на дамаската.
Нашите експерти ще ви обяснят на място колко време ще отнеме.

Пране на мокети и килими предоставено от почистване Лиди

Пране на мокети

Мокетите са често срещаното допълнение към интериора на помещението. Те са предпочитани, както за дома, така и за офиса. Защото внасят топлина и уют. Въпреки това меките настилки имат и своите недостатъци – зацапват се и се захабяват бързо. За това и са необходими повече грижи и подръжка от обичайното.

Което означава ,че редовното пране и поддръжка са задължителни. Един от основните проблеми на меките настилки е, че те задържат много прах и мръсотия в техните влакна, което благоприятства развитието на бактерии и микроби.

Фирма Лиди Лотос предлага услуга за професионално пране на мокети на достъпни цени. Получете безплатна оферта за почистване на килимите в дома ви на  0896 260 712 или 0899 125 175

Нашият обучен екип работи само с доказани и ефективни методи за изпирането на мокетите във вашия дом.Справяме се с всякакви замърсявания.

Мокетът се минава първо с прахосмукачка, целта е да се оберат прахта и едрите частици.

Обработваме силно замърсените зони и упорити петна със специален препарат за почистване на мокети.

В зависимост колко е замърсен мокита, използваме различни средства за почистване.

Оставяме няколко минути препарата да подейства.

Изпозлваме  техника с която извличаме дълбоко проникналата мръсотия от основата на вашия мокет.

Ако мислите , че няма да се справите с почистването, не се тревожете. Когато става въпрос за пране на мокети ние сме  тук за да ви помогнем. Спестете време и усилия ,като се доверите на нашия професионален екип за изпиране вашия мокет.

Когато ни се обадите можете да бъдете сигурни, че вашия мокет, ще заприличат на чисто нов. Подхождаме индивидуално в зависимост от нивото на замърсяване, ползваме различни почистващи средства и методи.

Почистване на подове и подови настилки предоставено от почистване Лиди

Почистване на твърди подови настилки

Заради многото си разновидности твърдите подови настилки са разделени в две категории:
Подове от естесвени материали като – мрамор, гранит, мозайка, варовикови настилки и други
Подове от неестевени материали като – гранитогрес , теракота, ламинат, pvc настилки и други.

Те имат нужда от редовна грижа и поддръжка, за да запазят по дълго време добрия си външен вид. Не отлагайте измиването, защото  с времето наслояванията нанасят поражения върху подовите настилки,които  се отстраняват много трудно.

Ние от Лиди Лотос можем да ви предложим идеалното решение за вашия дом или офис.

Професионално машинно почистване  на твърди подови настилки.
Почистване се извършва с подопочистваща машина , която с помощта на твърди четки или така наречените падове (дискове с различна абразивност) обработва подовата настилка чрез втриване и разтъркване на специален препарат.Третираме повърхността до пълното разграждане на замърсяванията.След което мръсната вода се събира с в специален резервоар на машината до пълното подсушаване на подовата настилка.

Ползваме само най-качествените препарати и методи за почистване. Разполагаме с всичко необходимо да направим пода ви да заблести от чистота.

Видът на настилките , както и различната степен на замърсяване определят , дали ще се използва ръчно или машинно почистване на подови настилки,какъв вид препарат да бъде избран, ще трябва ли предварително третиране на замърсения участък и т.н. са въпроси, които се решават след оглед на спецификите и състоянието на пода.

Работим само с професионални почистващи машини и препарати .

Направете Запитване

12 + 10 =