За нас

„АБСОЛЮТНАТА ЧИСТОТА СЕ СМЯТА ЗА ПЪРВОТО ПРОЯВЛЕНИЕ НА СЪВЪРШЕНСТВОТО“  – Дж.Клавел

ЛИДИЯ И КРАСИ това сме НИЕ. Натрупахме богат опит в сферата на почистването в Испания и решихме да се върнем  в България през 2017г с идеята да създадем и развием наша семейна фирма- ЛИДИ ЛОТОС.Работим на територията на Казанлъшка и Старозагорска община..

Нашата работа се извършва само с съвременна техника, професионални препарати, доказани и затвърдени процедури в професионалното почистване.

Почистващата техника и препарати, които използваме са производство на световно известни компании, доказали се в сферата на почистващите услуги: „Kärcher“, “Lavor“, “Fimap“ и други.

Освен с професионалните почистващи машини, почистваме и ръчно, според спецификата на замърсяването.

В зависимост от Вашите нужди, ние извършваме основно почистване, абонаментно почистване както и частично почистване. Предлагаме най-добрите решения за професионално почистване на изгодни цени.

Ето част от услугите за почистване които предлагаме:

  • Почистване на домове
  • Почистване на офиси
  • Почистване след ремонт
  • Пране на мека мебел
  • Почистване на прозорци

Независимо дали изберете еднократно или абонаментно професионално почистване.,може да бъдете сигурни, че работата която ни поверите, ще бъде свършена качествено и ще оправдаем всички ваши изисквания.

Ние сме педантични и старателни в работата си. Мисията ни е повереният ни обект да заблести от чистота. Нашата цел са стабилните взаимоотношения и доверие с клиентите ни. А удоволствието от чистотата е взаимно!

Подхождаме с изключително внимание към всеки наш клиент и индивидуалните му нужди.

Направете Запитване

6 + 6 =